Over ForteVital

Ontdekkingsreizen

Wij organiseren ontdekkingsreizen, op de mooiste plekken ter wereld, waarbij thema’s als persoonlijke ontwikkeling en verdieping centraal staan. Een echte lifechanger, dat is de ervaring die wij jou bieden zodat jij meer uit jezelf, je bedrijf en het leven kan halen.

DSC01115 kopie

Alles draait om jouw ontwikkeling en beleving

De expeditie wordt voor jou, en/of je bedrijf, tot in detail georganiseerd. Hierdoor kan jij je volledig focussen op de beleving waarbij je:

 • nieuwe inzichten en inspiratie op zal doen;
 • fysieke en mentale grenzen verlegt (op een veilige manier); 
 • je zelfbewustzijn vergroot; 
 • rust creëert in je hoofd, en als gevolg daarvan in je lichaam;  
 • je leert om buiten je comfortzone te denken en te handelen.
Slovenie 201907 321 HR © Peter Trimbos

Maatwerk voor bedrijven

Voor bedrijven leveren we maatwerk waarbij de complete reis wordt samengesteld op basis van wensen en doelen. Van de bestemming tot de duur van de reis, wij maken het mogelijk om een onvergetelijke reis te maken met jouw bedrijf.

BSP_2473

Een top team voor een topbeleving

Om hoge kwaliteit te kunnen garanderen zorgen wij altijd voor gespecialiseerde professionals die mee gaan tijdens onze reizen. Dit zijn onder andere:  

 • expeditieleiders; 
 • coaches;
 • gecertificeerde (lokale) berggidsen; 
 • videografen en fotografen.
Slovenie 201907 64 HR © Peter Trimbos

Overnachten moet ook bijzonder zijn

Daarnaast zoeken wij met aandacht en zorg de accommodaties uit zodat ook het overnachten een bijzondere ervaring zal zijn. Hierbij variëren we tussen, onder andere, een berghut zonder luxe voorzieningen, een mooi 4 a 5 sterren hotel en, een echte back to basic (bivak)tent. 

solidperformance-2020-foto-2-1

Een memorabele bestemming

Om de reis extra memorabel te maken moet de bestemming voldoen aan een aantal eisen: 

 • er zijn bergen;
 • de natuur is ongerept;
 • de routes moeten, op eigen niveau, uitdagend zijn; 
 • het moet veilig zijn om naartoe te reizen; 
 • (bij voorkeur) een andere cultuur; 
 • de omgeving draagt bij aan het gevoel van rust en vrijheid;
 • persoonlijke grenzen mogen worden opgezocht maar niet overschreden.

Maak kennis met het team

Alle reizen worden zorgvuldig samengesteld door ons team van professionals met een passie voor de natuur en bergen in het speciaal.

Jonas Föllmi

Jonas Föllmi

Mede-eigenaar

De liefde voor de bergen zit in mijn bloed. Al vanaf jongs af aan namen mijn ouders me mee de bergen in en toen zag ik nog niet het totaalplaatje die ik ervaar als ik nu in de bergen ben. Nu ik ouder ben ben ik dankbaar voor al die keren dat we er geweest zijn. Als ik in de bergen loop ben ik thuis. De energie, de vrijheid, de rust en het geluk die ik in bergen ervaar zijn intens en bijna niet onder woorden te brengen. In 2017 hebben we onze eerste expeditie naar Slovenië georganiseerd. Dit was een groot succes waarbij de deelnemers een prachtige levenservaring hebben opgedaan. Het was naast een mooie uitdaging een reis vol persoonlijke en zakelijke inzichten en grenzen die werden verlegd. Dit motiveert mij om elke reis tot een unieke en bijzondere ervaring te maken. 

Antoinette van Wijk

Antoinette van Wijk

Mede-eigenaar

Buiten zijn in de natuur geeft mij energie en tegelijkertijd brengt het me (tot) rust. In de natuur vind ik balans en de ruimte om simpelweg “te zijn”. Het is een gegeven dat de natuur, onze natuurlijke habitat, ons brein kalmeert. De bergen voegen hier in mijn optiek nog een extra factor aan toe, namelijk, persoonlijke groei door het bewandelen van je eigen pad, het proces van het dal naar de top. Ik kan uit ervaring zeggen dat ik mensen daadwerkelijk zie opbloeien en groeien in de bergen. Mede door de zorgvuldig samengestelde expedities worden zij geïnspireerd om meer uit het leven halen en ik vind het een eer en uitdaging om hier een waardevolle bijdrage aan te leveren.

Remon Stompé

Remon Stompé

Mede-eigenaar

De bergen staan voor mij voor avontuur. Dat staat synoniem voor spannende belevenissen en vreemde of onverwachte gebeurtenissen! Deze omschrijving zou een zeer beknopte versie zijn van mijn ervaring(en) als ik in de bergen ben. Het onbekende, de totale belevenis, de fysiek uitdaging, de mentale rust en ruimte, de vrijheid en het gevoel van een zijn met de natuur zijn slechts een aantal punten waarom ik graag in de bergen ben. Of ik nu in de bergen loop in Zuid-Afrika of in Slovenië, ik kom na elke reis weer terug met nieuwe inzichten en inspiratie, over en voor mezelf maar vooral ook zakelijk. Door ForteVital kan ik deze ervaring delen en daarmee ook anderen zien groeien.

Ucha Burduli

Ucha Burduli

Expeditieleider Georgië

Eigenaar van Pilpilio

My name is Ucha, Owner of Pilpilio, a nature lover. I have hiked through the whole of Georgia and have several years of experience in managing tours with big and small groups in the highlands of the country. Working with groups gives me the inspiration to do my job the best I can!

Besides, I specialize in Outdoor Adventure Education and Experiential Learning in nature. I have comprehensive experience in the field of youth work, training, and non-formal education, using nature expeditions in Georgia and abroad as a tool.

Gerrit Onstein

Gerrit Onstein

Outdoor learning specialist

Eigenaar van Outrac

Leer je binnenste buiten kennen. Dat is mijn motto.Buiten, in de natuur, ligt mijn werkveld. Hier zet ik mijn activiteiten in om met jou en/of je team, doelgericht aan het werk te gaan. Tijdens mijn programma’s zul je zien dat vaardigheden, talenten en capaciteiten worden aangesproken die je voorheen nog niet kende. Dit is wat ik op mijn eigen en authentieke wijze doe. Gebaseerd op een ruime ervaring, opgedaan tijdens vele projecten in Nederland maar zeker in het buitenland.

Daan Remijnse

Daan Remijnse

Expeditieleider Scandinavië

Eigenaar van Abel reizen

De dynamiek en de krachten van de ruige natuur in Scandinavië  is wat voor mij steeds weer het verlangen aanwakkert om er op uit te gaan. Het helder stromende water van een meanderende rivier. De krachtige wind die over het hooggebergte raast. De frisse arctische luchten die de longen vullen .. de warmte van een kampvuur. De natuur is altijd in beweging. Het is deze natuurlijke flow waar je tijdens een reis meer bewust van wordt. Iedere tocht in Scandinavië is een avontuur waarbij verbinding met de natuur de kern is. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om met een groep gelijkgestemden kennismaken met de ruige natuur en de grenzen opzoeken. Dat geeft energie en vertrouwen. Met elkaar een bergtop beklimmen of het doorstaan van een storm voelt als een persoonlijke overwinning wat je met elkaar deelt. Fantastisch!

Duco van Dalen

Duco van Dalen

Expeditieleider

Natuur is rauw, puur, eerlijk, wonderschoon en inspireert. Je vindt er dingen waarvan je van binnen niet dacht dat je ze bezat en verliest er dingen waarvan je had gedacht ze nooit kwijt te kunnen raken.

Dit kan je enkel ervaren door eropuit te gaan. Telkens weer. Elke keer ontdek je iets nieuws. Zo ervaar ik dat en wil dat anderen ook laten ervaren. Samen treden we buiten de gebaande paden op zoek naar de mooiste plekken.

"Take nothing but pictures, kill nothing but time, leave nothing but footprints."

John Kay

Sander Bos

Sander Bos

Video Content Specialist

Als communicatiespecialist geloof ik dat een creativiteit de oplossing kan zijn voor iedere uitdaging. Daarom ontwerp ik content, campagnes en digitale producten om de mensen verder te helpen. Communicatie gemaakt voor en door mensen, waar minder juist meer is en de vorm de functie volgt. Inmiddels doe ik dit 7 jaar voor internationale merken maar ook de plaatselijke ondernemer op de hoek van de straat. 

Mijn rol binnen het team is het ontwikkelen van videomateriaal voor de waardevolle herinnering voor de expeditieleden én ook kan ingezet worden voor marketing & communicatie doeleinden.

Stefan Witte

Stefan Witte

Beeld Specialist

Eigenaar bij Beeldloods 

De natuur in trekken met mijn camera om me te laten verrassen door wat ik daar tegenkom, dat vind ik prachtig! Met de reizen van ForteVital val ik dan met m'n neus in de boter. 

Je komt op a-locaties en waar het normaal zoeken is naar een mooi plaatje hoef ik er hier geen moeite voor te doen. Ik zeg altijd: als je hier geen goede platen kan schieten als fotograaf, dan kun je beter wat anders gaan doen ;).

De reizen van ForteVital zijn tot in de puntjes georganiseerd en hangt er altijd een prettige sfeer. Fysiek is het af en toe een uitdaging, maar dat maakt het alleen maar mooier om op de plaats van bestemming aan te komen. Het is voor mij een eer en een genoegen om deze tochten vast te mogen leggen en door middel van fotografie te helpen om de ervaring(en) onvergetelijk te maken.

Klaar voor een onvergetelijke reis?

Meld je gratis aan voor een telefonisch adviesgesprek om jou te helpen de beste keus te maken op basis van jouw conditie, fitheid of pijnklachten.