Ervaringen

Voorgaande reizen

Wij organiseren ontdekkingsreizen, op de mooiste plekken ter wereld, waarbij thema’s als persoonlijke ontwikkeling en verdieping centraal staan.

Een echte lifechanger, dat is de ervaring die wij jou bieden zodat jij meer uit jezelf, je bedrijf en het leven kan halen.

Wouter Schellart

Mede eigenaar bij Spectrum Advocaten

Wat een ge-wel-dige trip! Alles is tot in de puntjes geregeld. Van het ontbijt tot de oefeningen aan dat fantastische meer. Van het uitzicht hoog in de bergen over een bijzonder mooie vallei tot aan de begeleiding en de gezonde lunch onderweg. Het geeft je de ruimte en de tijd om je gedachten de vrije loop te laten en alles eens rustig de revue te laten passeren, zowel privé als zakelijk. En ondertussen genieten van de fantastische groep met mede-ondernemers, het natuurschoon en de fysieke inspanning. Bedankt voor de fantastische ervaring!

Laura Babeliowsky

Eigenaar van Business coach onderneming Laura Babeliowsky

Ik ben zo ontzettend trots op wat we allemaal bereikt hebben. Er waren echt momenten waar ik dacht “Dit kan ik gewoon niet. Ik moet hier blijven.”. Toch heb ik het gekund en dat geeft zo een ontzettend goed gevoel. Dus ik ben ForteVital zo ontzettend dankbaar dat ze mij zo hebben uitgedaagd om iets uit onszelf te halen wat ik niet wist dat ik in me had. Soms moet je iets in je leven doen wat je normaal nooit zou doen. Dat is heel erg goed voor je ontwikkeling, nieuwe beslissingen, nieuwe kijk op dingen. Mijn advies: gewoon doen!

Marten van Buiten

Mede eigenaar bij Spectrum Advocaten

Die tocht van vorige jaar met ForteVital was zo fantastisch dat we nog een keer zijn mee geweest met een uitdagende tocht. We hebben met de zwaardere tocht een mooie top bedwongen. Het hiken met z'n allen in de natuur is super leuk, zowel qua fysieke als het mentale uitdaging en natuurlijk de mooie gesprekken. We lachen ook weer gigantisch veel, de sfeer is weer super goed net als de vorige keer. Het was bijzonder en fijn om dit samen met een van mijn partners te doen Wouter Schellart. Het was goed voor het teambuilden.

Peter Starink

Peter Starink Mede eigenaar van Dudink & Starink Advocaten

Ik heb in 2010 een hartaanval gehad en sindsdien loop ik al een tijdje te lummelen met mijn levensstijl. Deze tocht, inclusief de voorbereiding, zorgde voor een mooie stok achter de deur om focus te hebben op mijn leefstijl. Ik ben ontzettend trots, niet alleen op mijzelf maar ook op de andere deelnemers. Ik denk dat mijn kinderen het wel stoer van me zullen vinden. Als ik de filmpjes zie denk ik “wauw!”. Ik ben 54 en dit kan ik nog steeds doen. 

Voor mij is het erg belangrijk om dit soort ervaringen te hebben.

Diana van der Lubbe en Jan van der Lubbe

Eigenaar van woninginrichting Jan van der Lubbe

De plek is zo mooi, net als de mensen die mee waren. Het lopen brengt je in een soort trance; genieten van de omgeving. Ook al zagen we de volgende dag weinig vanwege de mist. Daardoor word je meer in jezelf gekeerd en de wereld wordt klein. Tijdens deze dagen hebben wij veel gelachen, gekletst en momenten stilgestaan om tot jezelf te komen. En je af te vragen: wat neem ik mee de berg op en wat laat ik achter?

Ik laat een vol hoofd achter en loop lichter en met meer energie en creativiteit de berg af.

Monique Leenen

Business coach bij Laura Babeliowsky

Ik heb iets gedaan waarvan ik dacht dat het onmogelijk was. Maar het blijkt dat het niet onmogelijk is. Ik heb gezien over welke padjes ik heb gelopen en welke bergen ik heb beklommen. Het is een eigenlijk gewoon een wonder dat ik dit heb gedaan. Ik wilde aan mezelf bewijzen dat ik dit kon. Dat je grote hoogtes kan bereiken, dat je boven jezelf kan uitstijgen. Dit helpt mij verder in mijn ondernemerschap. Deze tocht heeft mij fysiek en mentaal sterker gemaakt, ik kan nog beter alles uit mijzelf halen. Daarnaast was het een mooi inzicht dat je met kleine stapjes heel ver kunt komen.

Manon van der Schrier

Eigenaar bij de Stoffeerder woninginrichting

Allereerst wil ik Jonas ontzettend bedanken voor de supergave ervaring naar Slovenië. Ik ben je eeuwig dankbaar voor deze mooie herinnering. Wat een toffe reis heb je op de kaart gezet. Ik heb echt genoten, met dikke hoofdletters! Geen berg was te hoog en ik heb me doen verbazen over mijn eigen krachten. De grote stukken lopen gingen me goed af en het was echt genieten. Wat een mooie omgeving, een hele fijne groep en waardevolle gesprekken met elkaar.

Ik heb gehuild van het lachen, en in de avond voelde ik dan ook geen spierpijn in mijn bovenbenen maar in mijn buik van het lachen.

Elco Knegtering

Eigenaar bij Solid interieurbouw

De expeditie heeft mij aan het denken gezet over hoe ik verder wil in mijn leven. Gelukkig ben ik daar uitgekomen. Mijn passie voor de ambacht in houtbewerking ga ik verder uitbreiden en dan wel in de vorm van een eigen bedrijf. Bedankt voor deze geweldige ervaring en ik weet zeker dat ik nog vaker mee wil op expeditie! Voor alle anderen die twijfelen, zet die twijfels opzij en pak de kans(en) met beide handen aan!

John de Vries

Eigenaar bij De Vries Groep

Het hoogtepunt vond ik dat we echt op een top van een berg hebben gestaan. Dat was ongelofelijk en om er te komen was echt een uitdaging door klim- en klauterwerk. Daar boven voel je je zo trots dat je daar samen bent gekomen. Deze reis was zo ongelooflijk mooi. Het was een hele mooie belevenis.

Jeannette van Brecht

Mede eigenaar bij Jx4 automatiseringstechnieken

Het waren drie mooie dagen! Alles was zo onwijs goed voorbereid en toch tijdens de hike gebeuren er onverwachte dingen, maar ook dan bleef de organisatie heel kalm en ze deden er alles aan om te zorgen dat iedereen tevreden was en veilig bij de hut aankwam. Wat ik geleerd heb tijdens deze drie dagen is: open staan voor hulp van anderen. Ik hoef het niet allemaal alleen te doen. Bedankt voor deze eye opener. Ik heb genoten en kijk terug op een zeer leerzame, leuke en gezellige hike door de bergen. Ik heb gelachen en gehuild maar het was het meer dan waard!

Ton van Gestel

Pensionado van 65 jaar.

1 woord: VERWONDERING! De route, overnachtingen, groepssfeer en leiderschap van Jonas plus bemanning waren top. Het prachtige, afwisselende, adembenemend mooie landschap, waaronder de sneeuwtoppen, bloemenpracht en de rust vormden voor mij een continue hoogtepunt. Het lopen over de gletsjers mag hierbij als sensationeel worden betiteld. Niet te vergeten waren de, met aandacht geselecteerde en gevarieerde, voedselpakketten, de uitgebreide opstart oefeningen in de ochtend en de inspanning van de steuntroepen. Film- en fotobeelden zijn geheel overeenkomstig de werkelijkheid. Deze tocht valt zeker onder de categorie onvergetelijk. Voor herhaling vatbaar! Bij twijfel: DOEN.

Noortje Janmaat

Eigenaar bij Verdienen met video

Deze reis was echt onvergetelijk, heel bijzonder. Zwaar maar wel echt bijzonder om dit met zo een groep samen te doen. De voorbereiding was heel sterk. Hoe we zijn ingelicht en welke oefeningen je het beste kan doen om je lichaam sterk te maken voordat je aan deze tocht begint. Maar ook de informatieavond was erg uitgebreid. Ik dacht vooraf “ik heb het nog nooit gedaan maar ik denk dat ik het wel kan.” en zo was het steeds. Je keek naar de prachtig vergezichten en je dacht “wauw wat hoog! Gaat dat wel lukken?” 

Maar uiteindelijk kom je steeds weer verder en hoger en bereik je op enig moment de top. En dat geeft zo’n heerlijk gevoel! 

Reinoud Wilmar

Eigenaar bij de Hollandse rekenkamer en Danck

Vorig jaar heb ik de tocht met Fortevital als heel prettig en heilzaam ervaren. En die ervaring heb ik de tweede keer weer gehad. Er wordt veel gelachen en dat is wel belangrijk. Als we met z'n alle bij elkaar zijn is de sfeer echt heel goed. Het is niet iets wat heel erg voor de hand ligt als een weekend naar de zon of stad. Maar de ervaring is veel mooier en intenser. Het blijft veel meer bij als een weekend naar de zon of stad.

Dennis Rip

Business Development Specialist Azure at Microsoft

Het is een geweldig park hier vandaar dat ik nog een keer mee ben geweest. De rust en de natuur, het is een stukje bezinning er komen veel dingen bij je op als je aan het lopen bent. Het is soms even je tanden op elkaar zetten en even doorzetten. De meeste mensen zijn super druk. Daar heeft iedereen last van. En zeker mensen met een bepaalde functie of beroep zoals CEO’s of managers. Die zoeken een stukje extra begeleiding en coaching en dit zou uitermate geschikt zijn voor deze mensen.

Jos van Kesteren

Eigenaar bij Autotaalglas Lisse en Haarlem

Vorige jaar ging het gewoon slecht met me. Ik heb toen gezegd “het moet anders”. Mijn lichaam wilde niet meer doen wat ik wilde doen. Deze reis zorgde voor een stok achter de deur om goed voor mezelf te zorgen. Dit resulteerde in 15kg minder lichaamsgewicht. Iedereen vindt het knap wat ik doe, ik ben tenslotte 65 jaar. Het was een prachtige tocht en een ervaring om nooit meer te vergeten.

Klaar voor een onvergetelijke reis?

Meld je gratis aan voor een telefonisch adviesgesprek om jou te helpen de beste keus te maken op basis van jouw conditie, fitheid of pijnklachten.