4-daagse Powervrouwen Expeditie Slovenië

Avontuur, overwinning, inspiratie, rust en bezinning.

Overwin jezelf, leer de pieken te waarderen en de dalen te zien als een groeiproces. Voor je het weet sta je bovenop die berg. Zwetend, vermoeid en toch met een opgeheven hoofd. Voldaan kijk je uit over een prachtig landschap vanuit de berghut. Powervrouw, je hebt jezelf overtroffen!

Deze reis is naast een unieke ervaring ook een stap om jouw persoonlijke doel(en) te bereiken. Met welk persoonlijk doel ga jij de bergen in? Wat wil je bereiken? Een concreet doel zorgt voor meer motivatie. Hierdoor bereik je sneller resultaat. Een doel kan bijvoorbeeld zijn: kiezen voor jezelf, me-time, loslaten wat niet meer bij je past, (zelf)vertrouwen. De bergen laten je ervaren dat je met kleine stappen uiteindelijk een groot doel bereikt.

Aftermovie

Bekijk onze aftermovie

Nieuwe video 1.0-Aftermovie_reeditwebsite_v1-2

Niet zomaar een reis

Binnen onze reizen staat ontwikkeling centraal. Ga mee op reis en ontwikkel je vaardigheden.

Bewustzijn

De Focus van je bewustzijn/ energie bepaalt hoe jouw leven eruit ziet.

Leiderschap

Leer hoe je het beste uit jezelf en anderen kan halen.

Ambitie

Ontwikkel jouw persoonlijke kwaliteiten zodat je echt iets tot stand kan brengen.

Communicatie

Effectief en open communiceren door zelfbewustzijn.

Kwaliteiten

Kernkwaliteiten typeren jou, waar ben je goed in en waar is er ruimte voor verbetering?

Beleving

Prikkel al je zintuigen. De ervaring van de totale beleving, daar gaat het om.

Impressie

The size of your success is measured by your strength of your desire.

Deze actieve expeditie speciaal voor powervrouwen is een herinnering voor het leven.

Slovenië heeft een prachtige natuur met schitterende bergen, kristalheldere meren en mooie bossen. We bezoeken het meer van Bled en het meer van Bohinj met de daarbij hoorde pittoreske dorpjes. We zullen een driedaagse wandeltocht maken in het Triglav National Park in Slovenië. We lopen tijdens deze tocht tot een hoogte van ongeveer 2200 meter waarbij we langs de hoogste berg van Slovenië, de Triglav (2864 meter) lopen. 

We zullen verblijven in primitieve berghutten met uitzicht over het dal terwijl we omringd worden door de bergtoppen. Onderweg, tijdens het wandelen, eten we onder andere zelfgemaakte producten en diverse gezonde repen, gedroogd fruit en noten. Het avondeten zal in de berghutten verzorgt worden. 

Het prachtige landschap, de persoonlijke overwinning(en), de vriendelijke mensen en de open gesprekken met gelijkgestemde, het is zal een ervaring zijn om nooit meer te vergeten.

Meer dan alleen een reis

Binnen onze reizen staat ontwikkeling centraal. Ga mee op reis en ontwikkel je vaardigheden.

Donderdag 10 juni 2021

Uitgebreide informatie webinar op een donderdagavond van alle expedities. Zo kunnen we kijken welke het beste bij jouw wensen past.

Datum nog niet bekend

Gezamenlijke (test)wandeldag en kennismaking.

Donderdag 8 juli 2021

Briefing expeditie. Deze zal in de avond plaatsvinden bij de Soellaart,de outdoor specialist, in Haarlem.

Donderdag 29 juli tot en met zondag 1 aug 2021

De expeditie zal plaatsvinden van donderdag 29 juli tot en met zondag 1 aug 2021. (Op basis van het huidige vluchtschema.)

Najaar 2021

Terugkomdag voor gezamenlijke en individuele reflectie over de reis in combinatie met een foto- en filmavond. Datum in overleg met alle deelnemers.

De investering voor deze volledig verzorgde expeditie

Het minimale aantal deelnemers voor deze expeditie is acht deelnemers.

Aanbetaling:
Na totstandkoming van de overeenkomst dient binnen 14 dagen een aanbetaling van 30% per reiziger te zijn ontvangen.

Restantbetaling:
Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor vertrek te zijn voldaan.

Slovenie ForteVital269

Inclusief

€ 1.650,- *
 • Pick up op het vliegveld + vervoerskosten.
 • Verblijfkosten (overnachtingen + eten).
 • Expeditie leiders/coaches.
 • Gecertificeerde berggids.
 • Materiaal (EHBO, kookmateriaal, etc.).

*We zijn momenteel de huidige prijzen aan het opvragen.

Slovenie ForteVital85

Exclusief

Dit moet je zelf regelen
BSP_2473

Benodigdheden

Om deze reis optimaal te ervaren adviseren wij een aantal items die onmisbaar zijn tijdens dit avontuur, denk hierbij aan goede wandelschoenen, een waterdichte maar ademende jas en broek. De volledige paklijst kun je hier downloaden.

Tijdens de informatieavond zullen we de benodigdheden uitgebreid doornemen.

Veelgestelde vragen

We zullen drie dagen wandelen tijdens deze tocht. Hieronder vind ie je de afstanden, de hoogtemeters die we stijgen en dalen per dag en de hutten waar we zullen overnachten.

Wandeldag 1: startpunt is bij parkeerplaats Blato naar de berghut Koča pri Triglavskih jezerih. Totaal: 9 km, we zullen 800 hoogtemeters stijgen en 250 hoogtemeters dalen.

Wandeldag 2: van Koča pri Triglavskih jezerih naar Vodnikov dom na Velem polju.

Totaal: 12 km, we zullen 1080 hoogtemeters stijgen en 941 hoogtemeters dalen.

Wandeldag 3 van Vodnikov dom na Velem polju naar parkeerplaats Blato.

Het kan zijn dat we in verband met weersomstandigheden of voor andere veiligheidsrisico's de route en/of locatie moeten wijzigen naar een soortgelijke tocht. Dit zullen we altijd communiceren naar de deelnemers.

We maken gebruik van een bus en/of auto's die we huren. Deze zullen worden bestuurd door een van de expeditieleiders.

We verblijven tijdens de eerste nacht in een hotel of we huren een groot huis, dit is afhankelijk van het aantal deelnemers en de beschikbare accommodaties. 
Tijdens de twee nachten in de bergen verblijven we in een berghut, in een gemengde slaapzaal. 

We proberen van te voren een zaal te reserveren voor onze groep. Echter is dit niet altijd mogelijk. Indien je een voorkeur hebt voor een privékamer (1- of 2- persoons), dit is mogelijk om tegen betaling. Geef dit op tijd aan in verband met de beperkte beschikbaarheid.

We zullen voedzaam, lekker en divers eten. Denk hierbij aan:

 • Een traditionele Sloveense restaurant met een keuzemenu.
 • In de bergen zullen we:
  • Als ontbijt iets wat we zelf in de buitenlucht maken. Zoals havermout. 
  • Als lunch zullen jullie diverse producten krijgen. Denk hierbij aan gezonde repen, gedroogd fruit, noten, zelfgemaakte havermoutkoeken, bananenbrood, etc. 
  • Als avondeten in de hut hebben we keus uit een aantal eenvoudige traditionele gerechten zoals Yota(soort graan), goulash, zuurkool met worst en soep.

Belangrijk om te weten: het ontbijt en de lunchpakketjes worden aan het begin van de tocht uitgedeelt, iedereen draagt dit zelf mee in de rugtas.

Nee, dit is geen enkel probleem. Geef het op tijd aan zodat wij hier rekening mee kunnen houden en onze lokale gids kunnen inlichten. Met name zware allergieën zijn voor ons essentieel om te weten. We komen soms op plekken waar weinig mensen zijn en minder snel hulp kan worden verleend indien nodig.

Zoals de naam van deze reis al aangeeft: er gaan alleen vrouwelijke deelneemsters mee op deze reis. Er gaat een diversiteit aan mensen mee die openstaan om het avontuur aan te gaan met een gelijkgestemde groep. Uit eerdere reizen is gebleken dat de mensen die voor ForteVital kiezen vaak ondernemers en/of leiders in organisaties zijn. Dit is uiteraard niet altijd het geval en dan ook zeker geen vereiste. Het belangrijkste is dat er mensen mee gaan met een open (groei)mindset. Van en ook vooral met elkaar leren, dat is waar het volgens om mag gaan tijdens een expeditie.

De hoofdtaal zal Nederlands zijn. De Nederlandse expeditie leiders spreken allemaal Nederlands en Engels. De Sloveense bevolking spreekt over het algemeen redelijk Engels en Duits.

Dit is persoonsafhankelijk. Indien je in de bergen tussen de acht a twaalf kilometer per dag, inclusief rugtas van 10 a 15 kg, kunt wandelen en daarbij  800 a 1100 hoogtemeters kan afleggen is deze reis mogelijk. Indien je niet zelfstandig kunt bewegen zonder rolstoel of krukken is deze reis (nu niet) de geschikte reis voor jou. Mocht je hierover twijfelen, wij helpen je graag om te kijken wat haalbaar is.

Klaar voor een onvergetelijke reis?

Meld je gratis aan voor een telefonisch adviesgesprek om jou te helpen de beste keus te maken op basis van jouw conditie, fitheid of pijnklachten.